Kontakt
Tel: 723 404 479
Skype: sepos.cz

Máte dotaz? Napište nám:

Opište prosím text z obrázku:
captcha
E-mailový zpravodaj

Novinky a akce na Váš email.


Průvodce nákupem

Nákup dveří či zárubní v internetovém obchodě? Proč ne. Ať už máte nejbližší prodejnu jakkoliv daleko, díky možnosti nakoupit v e-shopu můžete vybírat pohodlně doma u počítače. Uvidíte, že tak lze ušetřit nejen čas, ale i peníze. 

 

1. Začněte základní vlastností dveří, pokračujte designem a povrchem.

Vybírat začněte podle toho, do jakých prostor jsou dveře určeny, tedy pro vchodové, interiérové nebo například protipožární. Teprve potom je na řadě výběr vzhledu a designu. Dalším krokem je volba povrchového materiálu dveří a jeho dekor. U některých modelů dveří lze volit vnitřní výplň. Pak už stačí upřesnit šířku dveří, jejich orientaci při otevírání, typ zámku a v případě proskleného modelu také typ skla. 

 

2. Dveře se zárubněmi objednejte včas, zárubně a většina dveří se vyrábí na objednávku.

K novým dveřím budete nejspíš potřebovat nové obložkové zárubně. Jejich nákup vám například usnadní možnost jejich automatického přiřazení k vybraným dveřím, a to přímo v nákupním košíku. K vybraným dveřím tak budou jednoduše zárubně odpovídat šířkou, povrchem, dekorem a stranou. Objednat lze i slepé neboli průchozí zárubně pro otvor, kde nebudete potřebovat dveře. V každém případě je u zárubní nutné změřit tloušťku zdi. 

 

3. Počítejte se zálohou a dveře si při převzetí zkontrolujte.

Když už jste u konce nákupu, nenechte se překvapit platbou zálohy. V případě dveří a zárubní jde o standardní postup, už proto, že se jedná o velkou šíři sortimentu a pro zákazníka se připravuje na zakázku. O doručení dveří vás bude prodejce informovat. Nejedná se o malý balíček, ale zboží, které vyžaduje speciální zacházení při přepravě. Zkušený prodejce dveří s tímto počítá a snaží se kvalitu dopravy maximálně ovlivnit. Raději si ale pro jistotu při převzetí od dopravce stav dveří zkontrolujte. Provozujeme i kamenné prodejny, výhodou je proto možnost dveře a zárubně si na nejbližší pobočce vyzvednout.
 
 
JAK VYBRAT DVEŘE? JAK VYBRAT ZÁRUBNĚ? JAK VYBRAT KOVÁNÍ?