Kontakt
Tel: 723 404 479
Skype: sepos.cz

Máte dotaz? Napište nám:

Opište prosím text z obrázku:
captcha
E-mailový zpravodaj

Novinky a akce na Váš email.


Možnosti platby a dopravy

Úhrada objednaného zboží je možná několika způsoby:


1. Platba kartou online
Pokud Zákazník vlastní platební kartu, která umožňuje platby na internetu, je možno ji využít k úhradě objednaného zboží online.

 

2. Platba bankovním převodem
Po dokončení objednávky jsou zobrazeny a na Zákazníkem sdělenou e-mailovou adresu odeslány potřebné údaje pro platbu bankovním převodem.

 

3. Platba v hotovosti
a) částku je možno uhradit při převzetí zboží přímo na některé z našich prodejen. Seznam prodejen SEPOS najdete zde. Faktura je součástí dodaného zboží. 
b) částku je možno uhradit při převzetí zboží poštovnímu doručovateli, na poště, nebo kurýrovi. Faktura je součástí dodaného zboží.

 

U všech nákupů nad 800 Kč je vždy požadována zálohová platba (minimálně ve výši 80% ceny). Po obdržení zálohové platby zadá Dodavatel objednávku k dalšímu zpracování. Pokud nedojde k uhrazení zálohové platby do 14 dní od objednání zboží, je objednávka Dodavatelem stornována. K nutnosti zálohové platby vede zejména charakter zboží, kdy je každý prvek (dveře, zárubně a příslušenství) zhotoven přímo na míru Zákazníka.

 

Splatnost jednotlivých plateb

Zálohová platba ve výši dle objednávky" pokud není provedena platební kartou on-line, je splatná do 14 dnů od objednání, a její úhrada je možná pouze bankovním převodem.
„Doplatek bankovním převodem" je splatný před závozem zboží. Objednané zboží tedy bude odesláno až po připsání doplatku na účet Dodavatele.
„Doplatek v hotovosti" je splatný ihned při dodání zboží.

 

Daňové doklady a záruční list

Před každou platbou na účet Dodavatele obdrží Zákazník e-mailem fakturační údaje. Po úhradě každé platby na účet Dodavatele obdrží Zákazník daňový doklad. Pokud Zákazník zvolil platbu v hotovosti, je tento inkasován oproti vystavenému příjmovému a daňovému dokladu. Záruční list není poskytován, nárok na záruku vzniká předložením daňových dokladů.

 

 

 

Doprava je zajišťována vždy Dodavatelem. Cena za dopravu je určována dle typu dopravy a místa určení, a je vyčíslena před odesláním objednávky.


Pro dopravu zboží je možno vybrat následující způsoby: 


 1. Osobní odběr
Zboží je možno převzít přímo v některé z našich prodejen – kamenných obchodů, a to nejpozději do 5 pracovních dní od obdržení potvrzující e-mailové zprávy o tom, že bylo zboží expedováno a je připraveno k vyzvednutí. Seznam prodejen SEPOS, kde lze zboží vyzvednout,  je uveřejněn zde.
Z důvodu omezených skladovacích kapacit jednotlivých prodejen jsou zakázky nad 20 ks dveří nebo zárubní doručovány výhradně na adresu zákazníka, viz bod 3 níže.

 

2. Česká pošta
Při objednávce kování je možno využít dopravu prostřednictvím České pošty, která garantuje doručení zásilky následující pracovní den po podání zásilky. Cena: 84 Kč s DPH za 1 ks kování.

 

3. Doručení na vybrané místo v ČR 
Doručení na vybrané místo v ČR je zajišťováno buď vlastními vozidly společnosti SEPOS, spol. s r.o., nebo externí přepravní službou.
Cena: zóna I. 160 Kč s DPH, zóna II. 180 Kč s DPH, za 1 ks dveří nebo zárubní, cena dopravy kování objednaného společně s dveřmi nebo zárubněmi je zdarma. 
Konkrétní cena se zobrazí při zadání PSČ na detailu zboží.
Cena zahrnuje doručení za 1. uzamykatelné dveře. V případě zájmu o vynesení zboží do vyšších pater je nutná předchozí domluva s dodavatelem, na základě které bude služba naceněna a zajištěna.

 

Termín dodání je zpravidla 2-3 pracovní dny po uplynutí lhůty Dostupnosti uvedené na detailu zboží. U objednaného zboží s různě dlouhou lhůtou dostupnosti, je zboží dodáváno kompletně jednou zásilkou. V případě změny délky dodací lhůty budete informováni.